Siaas Service Targoviste | Sisteme de securitate | Proiectare si executie
Siaas Service Targoviste
 

Supraveghere Video (CCTV)

 

Siaas - Supraveghere Video

Achizitionarea unui sistem de televiziune cu circuit inchis, implica cateva aspecte, pe care trebuie sa le aveti in vedere vis-à-vis de complexitatea sistemului dorit.
In continuare, sunt prezentate cateva informatii, care va vor ajuta sa intelegeti elementele de baza ale unui sistem de televiziune cu circuit inchis.
Iata cateva situatii, in care poate fi folosit un sistem de televiziune cu circuit inchis:

Scoli/Licee
In numeroase institutii de invatamant din ziua de azi apar multe probleme legate de securitate.
Cum pot fi protejati elevii, profesorii si bunurile materiale ale scolii impotriva patrunderilor neautorizate in timpul orelor de curs?
Cum poate fi protejata scoala in mod corespunzator pe timp de noapte sau in vacante?

In timpul orelor de curs, raspunsul ar putea fi un sistem de control acces.
Usile de intrare in cladire pot fi blocate automat in timpul orelor de curs, putand fi deschise folosind numai o cartela autorizata in sistem.
Pentru exterior se poate face o supraveghere cu un sistem de camere video, conectate la echipamente de monitorizare si inregistrare.
Exista numeroase optiuni in acest sens, in functie de marimea proiectului.

Spatii deschise si parcari
Parcarile si spatiile deschise, in general, se confrunta cu problema supravegherii unor arii extinse, in acelasi timp fiind necesara transmiterea unor imagini clare la centrul de supraveghere. Acest lucru poate fi realizat prin folosirea unor camere cu rezolutie inalta, montate pe stalpi la inaltime, dotate cu mecanisme de rotire automata pe orizontala si verticala si a unui sistem de supraveghere la distanta.

Spatii comerciale
Atat magazinele de lux, exclusiviste, din centrele comerciale, cat si magazinele din incinta benzinariilor se confrunta cu necesitatea de a folosi la maxim spatiul de care dispun.
Un sistem de televiziune cu circuit inchis trebuie sa fie alcatuit, in principiu, din mai multe camere de luat vederi pentru preluarea imaginii:

 • un dispozitiv de prelucare a imaginii;
 • un monitor pentru vizalizare (eventual monitor PC);
 • un video- recorder/ DVR pentru inregistrare.

In functie de cerintele specifice ale fiecarui obiectiv, sistemului de baza ii pot fi adaugate alte componente. In felul acesta sistemul de televiziune se extinde, capata functii noi, ajungandu-se, in final, la o configuratie deosebit de complexa.
Camerele video sunt amplasate in diferite puncte ale obiectivului pentru a prelua imagini din zona de acoperire. Ele pot supraveghea orice categorie de obiective de la sedii de firma, hale industriale, locuinte particulare, pana la strazi, ansamble de case si blocuri.
Acestea pot fi monocrome sau color, fixe sau cu posibilitate de baleere pe orizontala sau verticala. Camerele video pot avea o forma obisnuita, pot fi camere de tavan (Dome) sau pot fi mascate in tablouri, detectoare de miscare sau fum etc.
Performantele unei camere depind de mai multi factori printre care: sensibilitate, rezolutie, tipul de lentila folosit etc.

In domeniul SISTEMELOR DE SUPRAVEGHERE VIDEO - CCTV, SIAAS foloseste urmatoarele produse:

 • SAMSUNG
 • SONY
 • BOSCH
 • AVERMEDIA
 • VIDY
 • PROVIDY
 • EVERFOCUS
 • HIKVISION
 • INTELIO

Interesat de oferta noastra sau doriti informatii suplimentare ?!


Suna Acum


sau

Completati formularul de contact

Prin trimiterea formularului de contact va exprimati acordul privind aceptarea termenilor si conditiilor acestui website, precum si a politicilor de confidentialitate.