Siaas Service Targoviste | Sisteme de securitate | Proiectare si executie
Siaas Service Targoviste
 

Servicii Monitorizare

 

Siaas - Servicii Monitorizare


Este foarte cunoscut faptul ca, oricat incercam sa evitam anumite lucruri si oricate masuri de siguranta am lua, tot exista sansa ca lucrul de care ne ferim sa se intample. Mai ales cand e implicat si un hot, iar dezastrul pe care dorim sa il evitam este un jaf.

Monitorizarea consta in supravegherea obiectivelor in permanenta cu ajutorul sistemelor tehnice antiefractie si antiincendiu, care reactioneaza in momentul producerii evenimentului si anunta centrul nostru de comanda (dispecerat), de unde se declanseaza interventia rapida a echipajelor de specialisti din teren si, daca e necesar, se anunta si autoritatile. Sesizarea dispeceratului se face automat, prin suport GSM, GPRS sau telefonic.

Sistemul de monitorizare este constituit pe scheletul unei infrastructuri proprii, format din echipamente de comunicare de ultima generatie, interfatate cu sisteme informatice performante prin canale de comunicare securizate.

Interesat de oferta noastra sau doriti informatii suplimentare ?!


Suna Acum


sau

Completati formularul de contact

Prin trimiterea formularului de contact va exprimati acordul privind aceptarea termenilor si conditiilor acestui website, precum si a politicilor de confidentialitate.